Ervaringen

Ervaringen

"Ik kwam bij Annemiek in de praktijk als een gestreste vrouw. Ik had echt iemand nodig die naar mij deed luisteren en mij raad kon geven. Ik had meteen een klik met Annemiek, en ze gaf mij het gevoel dat ik aan mezelf mocht denken en niet alleen aan andere mensen. Na een paar maanden therapie ben ik een andere mens geworden en sta ik weer positief in het leven. Annemiek is een ervaren therapeut en voelt heel goed aan waar ze haar patiënten mee kan helpen!" - Renata

"Goed van opzet en een vriendelijke meid!" - Wim

"Ik stond op het punt van een scheiding en voelde me erg emotioneel en onzeker. Dankzij de gesprekken ben ik boven mezelf uitgestegen en zie weer een toekomst als alleenstaande moeder. De gesprekken begonnen laagdrempelig, maar ontwikkelden zich steeds dieper tot persoonlijke kwesties en ervaringen. Ik heb inzicht gekregen in eigen handelen en kan signalen van ‘verkeerde’ mannen beter herkennen. Wat ik heel prettig vond, is dat je bleef spitten, me een spiegel voorhield, de pit had om tegen mij in te gaan als dat nodig was en gelijk geduldig kon zijn. Ik heb dus veel gehad aan de therapie en had het ook echt nodig. Ik kan nu weer verder en dat voelt heel fijn!" - Anischa

"Ik was gesloten en weigerde om de situatie te ‘voelen’ door de mishandelingen. Door de therapie kon ik vertrouwen hervinden in anderen, kon ik mensen loslaten die mij geen goed doen en me weer openstellen bij dierbaren. Ik ben me nu bewuster geworden van mijn keuzes, meer open naar mijn familie en heb het contact met mijn ex verbroken, waar ik nu vrede mee heb. Ik kan me weer concentreren op mijn prioriteiten zoals school, familie en mijn eigen welzijn. Ik kijk heel erg fijn terug naar de tijd die we samen hebben doorgebracht. Je wist me precies te lezen en daarnaast ook harder tegen me te zijn wanneer dat nodig was. Mede daardoor kan ik de gehele situatie nu beter achter me laten en loslaten, en weet ik dat 'loslaten' te accepteren!" - Ellen

"Annemiek is een zeer gepassioneerd therapeut! Altijd vol enthousiasme dat je het kan! Nooit neerbuigend of proberen de patiënt terug te houden, Ze doet er alles aan om samen met elkaar vooruitgang te boeken. Ikzelf heb al grote stappen gemaakt bij haar en ben meer dan tevreden met haar als therapeut!" - Ben

"Ik ben afgelopen jaar gescheiden. Dit heeft veel impact op mijn leven gehad. Ik was vermoeid, gestresst en had moeite met het 'onbekende gat' dat in mijn leven was ontstaan en alles wat daarbij komt kijken. Via gemeente Westervoort ben ik in contact gekomen met Annemiek.
In het eerste telefoongesprek luisterde ze naar mijn verhaal en maakte op de meest korte termijn een afspraak met mij. Ik voelde meteen een klik.
Annemiek biedt een luisterend oor, zet je aan het denken over je eigen kunnen en je eigen handelen, is respectvol, kan op een goede manier direct zijn, is zorgzaam en professioneel betrokken.
Ik ervaar de gesprekken als zeer prettig en dat motiveert mij om aan mezelf te werken en stappen te zetten. Ik voel mij zekerder in het leven en heb het gevoel dat ik alles weer beter aankan. Ze heeft mij geleerd dat ik er ook mag zijn en dat het ook belangrijk is wat ik denk of voel!" - Mathilde

"Wij zijn een ouder echtpaar en hebben allebei veel negatieve dingen meegemaakt, wat een schaduw over ons leven werpt. Het voerde tot individuele problemen.
Hoewel we geen onderlinge 'strijd' hebben beïnvloedt het wel hoe je met elkaar omgaat of soms langs elkaar heen leeft. We werken er nu gezamenlijk aan.
Al eerder therapie gehad, maar bij Annemiek voelt het beste. Ze zet zich volledig in, er is vertrouwen, naast pittige ook leuke momenten en het geeft een positief resultaat! Natuurlijk is er ook eigen inzet nodig, maar dat maakt het juist waardevol. Op onze leeftijd verander je niet zo snel, maar de stappen die we gezamenlijk maken brengen weer 'leven' terug!
Annemiek, we waarderen je als mens en als therapeut heel erg." - Erik en Jeanne

"Relatietherapie (anoniem):
De situatie waar we last van hadden was dat we vervielen in dezelfde patronen. We zaten teveel in ons eigen gelijk /perspectief en ik had het een beetje opgegeven. Daarnaast was er sprake van boosheid, frustratie bij mijn partner, etc. We hadden het meeste last van het vastlopen van de relatie, vreemdgaan, weinig connectie voelen, niet goed kunnen communiceren.
We hebben handvatten gekregen voor geweldloos te communiceren, ons gehoord gevoeld door jouw spiegelen, gedachten kunnen vertalen naar gevoel en daarover praten, meer inzicht en acceptatie van elkaar. Er is meer verbondenheid, vertrouwen (in de toekomst), zonder twijfels.
Je verdeelt je aandacht goed tussen ons, voelde gelijkwaardig, we hadden zelf ook invloed op hoe het gesprek liep, je ging mee in hoe het gesprek liep maar gaf ook af en toe zelf sturing aan het gesprek, wat fijn was. Je nam het gesprek ook over op de juiste momenten. We vinden je een heel fijn, warm persoon en het voelde fijn dat je er continu bij was met je aandacht."

"Vorig jaar liep ik helemaal vast. Ik worstelde met emoties zoals paniek, rouw, onzekerheid en angsten mede veroorzaakt door recente en oude verliezen. Via mijn netwerk ben ik bij de praktijk van Annemiek terecht gekomen.
Ik heb Annemiek ervaren als een warm bad, "niets menselijks is mij vreemd" waren haar woorden in ons eerste gesprek, hoe fijn is dat!
Dat maakte dat ik ook echt mezelf kon zijn. Door haar openheid kon ik zelf open zijn, haar mijn vertrouwen geven maar ook ontvangen om samen te gaan werken aan mijn herstel.
Ze luistert, spiegelt, vraagt, confronteert en geeft je, door wie zij is, wat je nodig hebt. Soms zonder dat je er erg in hebt of wist dat je het nodig had. Maar altijd op een liefdevolle en soms speelse manier. Annemiek, je bent enorm kundig en een pracht mens. Dankjewel. - N."